Compania

Sistemul medical este un loc in continua transformare prin adaptarea la noile conditii aparute in timp. Acest lucru face ca si necesarul de produse si consumabile sa fie in continua schimbare. Pentru a tine pasul cu aceste noi cerinte se cere o cunoastere continua a pietei medicale, un contact permanent cu aceasta.

Sistemul stomatologic este o parte din intregul sistem medical existent in Romania. Produsele stomatologice din Romania ajung prin import din diferite regiuni ale lumii. Calitatea acestora desi fiind controlata prin intermediul legilor impuse de catre Uniunea Europeana la intrarea lor pe teritoriul comunitatii Europene, este foarte variata. Exista produse de la ieftine pana la cele mai scumpe, existand o piata de desfacere pentru fiecare dintre ele.

Scopul nostru este de a aduce in fata clientilor ceea ce este nevoie, dar in acelasi timp tinand cont si de capabilitatea financiara a acestei pieti. Exista produse ieftine dar de calitate buna si care isi fac treaba pentru care au fost proiectate la fel ca si produsele de renume international. Exista consumabile la preturi acceptabile care dau rezultate ca si cele de top in domeniu. Datoria noastra este de a ne adapta la piata Romaneasca si de a incerca sa furnizam aparatura si consumabilele care sa acopere toate domeniile sistemului stomatologic.

Avand personal pregatit in acest domeniu si cu tangenta continua la pulsul acestei pieti speram ca firma noastra sa satisfaca pe deplin toti clientii care ne viziteaza.

Latest News

 • Decembrie 19, 2018
  Incepand cu data de 1 Ianuarie 2019, o Directiva Europeana cu referire la folosirea separatoarelor de amalgam in cabinetele de asistenta stomatologica (REGULAMENTUL (UE) 2017/852 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN SI AL CONSILIULUI din 17 mai 2017 , articolul 10 ), va intra in vigoare si pe teritoriul Romaniei. In functie de legislatia si metodologia de implementare care va fi anuntata la o data viitoare, vom tine clientii la curent cu modalitatile de adaptare a cabinetelor stomatologice la noua cerinta.
  detalii
 • Noiembrie 18, 2017
  Incepand cu data de 13 Noiembrie, va anuntam ca firma noastra a fost autorizata de catre ANMDM pe langa activitatea de import si distributie sa desfasoare si activitati de contractare service si verificari periodice legale pentru unituri stomatologice si autoclave ( sterilizatoare cu abur cald sub presiune ).
  detalii
 • Iunie 13, 2017
  #AutoclavFEST e pe cale sa inceapa! Din 15 iunie va oferim, timp de o saptamana, preturi foarte mici pentru autoclave noi WOSON, clasa B, cu capacitatea de 23 litri. Cu cat cumparati mai multe autoclave deodata, cu atat pretul e mai mic. Like pe Facebook! Mai multe informatii la telefon 0738 683 308 si 0744 213 698
  detalii
 • Mai 30, 2017
  Nota informativa: cand cumparati orice autoclav, indiferent de unde, este important sa verificati concordanta dintre factura de achizitie, eticheta de pe produs si certificatul de conformitate (certificatul CE). Atentie deosebita ca numele, modelul, seria si data fabricatiei sa coincida pe toate cele trei documente. Astfel, va veti pazi de eventuale probleme la verificarile DSP.
  detalii
 • Mai 5, 2017
  Kayana SRL va ajuta sa respectati legea 961/2016. Vom oferi in curand un serviciu de VALIDARE pentru autoclave. Detalii la telefon 0722 987 985 sau 0744 213 698.
  detalii
Arhiva stiri