Decembrie 19, 2018

Incepand cu data de 1 Ianuarie 2019, o Directiva Europeana cu referire la folosirea separatoarelor de amalgam in cabinetele de asistenta stomatologica (REGULAMENTUL (UE) 2017/852 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN SI AL CONSILIULUI din 17 mai 2017 , articolul 10 ), va intra in vigoare si pe teritoriul Romaniei. In functie de legislatia si metodologia de implementare care va fi anuntata la o data viitoare, vom tine clientii la curent cu modalitatile de adaptare a cabinetelor stomatologice la noua cerinta.

detalii

Noiembrie 18, 2017

Incepand cu data de 13 Noiembrie, va anuntam ca firma noastra a fost autorizata de catre ANMDM pe langa activitatea de import si distributie sa desfasoare si activitati de contractare service si verificari periodice legale pentru unituri stomatologice si autoclave ( sterilizatoare cu abur cald sub presiune ).

detalii

Iunie 13, 2017

#AutoclavFEST e pe cale sa inceapa! Din 15 iunie va oferim, timp de o saptamana, preturi foarte mici pentru autoclave noi WOSON, clasa B, cu capacitatea de 23 litri. Cu cat cumparati mai multe autoclave deodata, cu atat pretul e mai mic. Like pe Facebook! Mai multe informatii la telefon 0738 683 308 si 0744 213 698

detalii

Mai 30, 2017

Nota informativa: cand cumparati orice autoclav, indiferent de unde, este important sa verificati concordanta dintre factura de achizitie, eticheta de pe produs si certificatul de conformitate (certificatul CE). Atentie deosebita ca numele, modelul, seria si data fabricatiei sa coincida pe toate cele trei documente. Astfel, va veti pazi de eventuale probleme la verificarile DSP.

detalii

Mai 5, 2017

Kayana SRL va ajuta sa respectati legea 961/2016. Vom oferi in curand un serviciu de VALIDARE pentru autoclave. Detalii la telefon 0722 987 985 sau 0744 213 698.

detalii

Aprilie 14, 2017

Kayana SRL ureaza tuturor clientilor si colaboratorilor: Sarbatori Luminate!

detalii

Februarie 25, 2017

Va multumim ca ne-ati vizitat la MaraMedica !

Multumim mult tuturor celor care ne-au vizitat standul de la MaraMedica la sfarsitul saptamanii trecute in Baia Mare ! Ne-a facut o deosebita placere sa va revedem, sa ne intalnim, sa ne salutam si sa exploram cum putem colabora si mai strans in viitor.
Multumim si tuturor colaboratordetalii

Februarie 13, 2017

Veniti sa ne intalnim la MaraMedica, editia a XIV-a ! Va asteptam cu drag sa va prezentam oferta noastra de: echipamente si instrumentar stomatologic, unituri dentare, aparatura chirurgie dentara, aparate de sterilizare si articole de unica folosinta. Ne gasiti la locul obisnuit, incepand de joi 23.02.2017, ora 10:00

detalii

Februarie 7, 2017

Va asteptam sa ne vizitati standul din cadrul celei de-a XIV-a editii a manifestarii stiintifice si expozitionale medicale MaraMedica, unde vom participa cu o oferta larga de aparate si instrumentar medical stomatologic, diagnostic si terapie. Expozitia se va desfasura in perioada 23 - 25 februarie 2017, la Centrul de Instruire si Marketing al Camerei de Comert si Industrie Maramures, Baia Mare, Aleea Expozitiei nr. 5.

detalii

Septembrie 7, 2013

Incepand cu luna Septembrie 2013 firma noastra a devenit dealer oficial al firmei "LARES RESEARCH" din USA. Firma este specializata pe productia de piese de mana in domeniul stomatologiei. Dupa cum puteti vedea pe site-ul nostru in perioada lansarii aceste produse se vor afla in promotie.Vom putea face in acelasi timp si service la aceste produse utilizand componente originale. In speranta ca produsle noastre sunt la preturi competitive pe piata romaneasca va asteptam cu intrebarile dumneavoastra.

detalii

Mai 14, 2013

Incepand cu luna Iunie 2013, firma noastra va pune la dispozitie unituri dentare la cele mai bune preturi din tara la configuratii atragatoare. Tot din aceasta luna vom asigura un stoc permanent de unituri dentare, comenzile putand fi onorate de pe o zi pe alta. Multumim tuturor celor care au facut acest lucru posibil. Echipa aparaturastomatologica.ro

detalii

July 19th, 2012

Se lucreaza la versiunea in limba engleza a acestui site pentru a veni in intampinarea clientilor din alte tari care ne viziteaza site-ul

detalii

Iulie 13, 2012

Sistemul de preturi a fost implementat si verificat. Preturile sunt exprimate atat in lei cat si in euro si dolari cu defalcarea pretului in pretul produsului si TVA. Preturile vor oscila automat in functie de oscilatia cursului dolarului, in sus sau in jos.

detalii

Mai 30, 2012

Sistemul de preturi a inceput sa fie implementat pe site, se va finaliza in cateva zile. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele greseli tipografice.

detalii

Mai 17, 2012

Pentru a evidentia preturile reale ale produselor de pe site-ul nostru, in curand vom implementa un sistem automat de ajustare a preturilor raportat la oscilatiile de curs valutar. Acest lucru va produce o schimbare automata in sus sau in jos a preturilor in functie de oscilatiile cursului valutar. In acest fel clientii vor fi siguri de pretul produsului inainte de a apela numerele de contact pentru achizitionarea lor. Vom reveni cu noutati cand sistemul va fi implementat.

detalii

Martie 15, 2012

Am lansat sectiune de Pachete promotionale pentru a veni in intampinarea celor care doresc sa isi deschida cabinete stomatologice cu preturi minime. Aceste pachete promotionale pot fi gasite si in sectorul de Oferte.

detalii

Decembrie 22, 2011

Cautam noi colaboratori in intreaga tara. Cei interesati sunt rugati sa ne contacteze prin intermediul acestui site sau telefonic la numerele de contact. Acest anunt se refera la orice persoana sau firma interesata in colaborarea cu firma noastra pentru distributia produselor stomatologice.

http://www.google.ro/search?q=aparatura+stomatologidetalii

Iunie 24, 2011

Sectorul de piese de schimb se afla in plina expansiune. Invitam atat doctorii stomatologi care isi intretin singuri unitele dentare cat si companiile de service autorizat sa viziteze acest sector. Stoc existent si la accesorii pentru unituri dentare.

detalii

Februarie 24, 2011

Un nou suspect in cariile precoce

Cecrcetatorii din Boston, au gasit un nou vinovat in cazurile de carii precoce.

Cauza generala acceptata pana acuma este ca bacteria numita Streptococcus mutans ( S. mutans ) este cauzatoarea cariei dentare. Ea consuma zahar si elimina acizi care la randul sau dizolva smaltul dentar si duce detalii

Septembrie 22, 2011

Cautam noi colaboratori in intreaga tara. Cei interesati sunt rugati sa ne contacteze prin intermediul acestui site sau telefonic la numerele de contact.


detalii

Ianuarie 21, 2011

Nivelul scazut de vit D in cursul sarcinii un factor de risc pentru boala parodontala

Cercetatori de la Universitatea din Nord Carolina, au facut acst studiu in care au fost testate 325 femei insarcinate. Aproximativ jumatate au dezvoltat boala parodontala cu o cu o gravitate de la moderat la sever. Cealalta jumatate au ramas cu gingii sanatoase.

Nivelul de vitamina D a fost detalii

Ianuarie 21, 2011

Proteina naturala ce poate stimula vindecarea periodontala

O proteina cu rol in vindecarea tesuturilor poate sa ajute la regenerarea tesutului periodontal.
Studiul a fost facut de catre cercetatori de la Universitatea de Stomatologie din Osaka, Japonia. In studiu s-au luat 253 cazuri, adulti cu boala parodontala... detalii

Ianuarie 21, 2011

Lansarea Oficiala

www.aparaturastomatologica este in cele din urma functional desi mai sunt multe de rezolvat. In speranta unei colaborari placute cu clientii nostrii, uram Mult Succes in activitatea viitoare.In acelasi timp rugam rabdare pana ce toate functiile acestui site vor fi pe deplin functionale.detalii